Korting

De prijzen bij Center Parcs zijn afhankelijk van het park, grootte van het huisje, het comfortniveau, het aantal nachten, de verwachtte drukte op het park en het moment van boeken. De basisprijs van een huisje in een bepaalde periode staat vast, de korting hierop fluctueert gedurende het jaar.

  • Vakantie periodes zijn vaak duurder dan periodes daarbuiten.
  • Boek je ver van te voren of juist last minute dan krijg je (vaak) korting.
  • Midweken zijn doorgaans goedkoper per nacht dan een weekend of een week.

Acties & aanbiedingen

Het hele jaar door zijn er verschillende acties & aanbiedingen bij Center Parcs De Eemhof. Lees meer

Kortingscodes

De website van Center Parcs De Eemhof heeft geen mogelijkheid om tijdens het boeken een kortingscode in te voeren. Tijdens het boeken verandert de prijs dus alleen nog door toeristenbelasting, reserveringskosten en (verplicht) bij te boeken extra’s.

Vroegboekkorting

Boek minimaal 2 maanden voor aankomst en ontvang tot 20% vroegboekkorting. Bovendien profiteer je ook nog eens van 20% Familie- of 55+ korting voor je boeking buiten de schoolvakanties:

Lastminutes

Het hele jaar door zijn er last minute aanbiedingen bij Center Parcs De Eemhof. Tot het laatste moment wachten kan lonend zijn, maar de keuze is vaak (zeer) beperkt. Lees meer

Exclusieve partner acties (actiecodes)

Partners van Center Parcs De Eemhof verstrekken soms actiecodes aan hun leden, dit zijn geen kortingscodes maar slechts aanbiedingen voor een selecte groep mensen die lid zijn van deze organisatie. Vaak zijn de kortingen niet (veel) hoger dan normale aanbiedingen van Center Parcs De Eemhof, maar zitten er wel speciale voorwaarden aan vast. Tijdens het inchecken dient lidmaatschap van de betreffende organisatie te worden aangetoond, dan wel dient te worden aangetoond dat aan alle gestelde voorwaarden wordt voldaan.

Tip: Ligt het park in een bos? Neem regenlaarzen mee!

Disclaimer

Hoewel wij de uiterste zorg besteden aan de informatie op deze website, kan deze onjuistheden bevatten of verouderd zijn. Bekijk hier de aktuele informatie op de website van Center Parcs.