Vissen

In de grote meren van De Huttenheugte wordt een brede variëteit vis gevangen. Onder anderen witvis zoals voorn, brasem, karper en zeelt. Maar ook roofvissen, zoals de snoek en snoekbaars. Het park investeert in constante kwaliteit van jouw visvakantie, door: - zorg te dragen voor consistente waterkwaliteit. - goede bereikbaarheid van de beste visspots door aangelegde steigers. - verhuur van boten, zodat je ook vanaf het water kunt vissen. Verkoop vers aas, boilies en een uitgebreid hengelsportassortiment.
Je kan eveneens ons Hengelsport-arrangement boeken: - Gratis voorkeursligging - Voucher van € 12,50 voor aas of hengelsportartikelen bij Toys & Souvenirs - 1 dag gratis boot om te vissen op het water - Gratis diepte-kaart van het meer met de beste vislocaties - Waarde: € 125,00 - Kostprijs: € 75,00 / boeking in voorverkoop.

Disclaimer

Hoewel wij de uiterste zorg besteden aan de informatie op deze website, kan deze onjuistheden bevatten of verouderd zijn. Bekijk hier de aktuele informatie op de website van Center Parcs.