Landal Warsberg

Wijngaarden, velden en de blauwe band van de Saar

Het mooie stadje Saarburg ligt in het hart van de grensdriehoek. Vanaf hier kunt u met de stoeltjeslift (seizoensgebonden openingstijden) naar het vakantiepark en genieten van het prachtige uitzicht.

  • 145 bungalows, 28 stacaravans, 13 safaritenten en 6 woodlodges
  • Op een hoogplateau gelegen 
  • Overdekt zwembad met peuterbad en waterattracties
Hooggelegen tussen de wijnvelden van de rivier de Saar, ligt het prachtige Landal Warsberg. Dit park heeft naast 145 bungalows, ook stacaravans en campingplaatsen. Onder u ligt het stadje Saarburg. Zo'n klein stadje, zoveel te doen. In Saarburg maakt u een ritje op de zomerrodelbaan, gaat u op ontdekking in de burchtruïne en bewondert u de waterval. Ook het drielandenpunt op de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg is dichtbij. U ontdekt dus net zo makkelijk de oude dorpjes van Triererland, als de steden Metz en Luxemburg over de grens. Vanuit het vakantiepark worden regelmatig wijnproeverijen georganiseerd. En voor de kinderen is er een overdekt zwembad met waterattracties.
Tip: Direct bij aankomst het vakantiegevoel hebben? Zorg dan voor opgemaakte bedden bij aankomst. Soms inbegrepen, vaak boekbaar als optie.

Parken in de buurt

Disclaimer

Hoewel wij de uiterste zorg besteden aan de informatie op deze website, kan deze onjuistheden bevatten of verouderd zijn. Bekijk hier de aktuele informatie op de website van Landal.