Landal Wirfttal

Midden in het groen

Landal Wirfttal, een bosrijk natuurpark met de heuvels van de Vulkaaneifel als decor. Wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers kunnen hier genieten van een ongerepte en paradijselijke natuur.

  • 209 bungalows, 4 woodlodges en 7 safaritenten
  • Midden in de Vulkaaneifel
  • Recreatieplas met ligweide en waterfietsen
Op Landal Wirfttal, midden in de Vulkaaneifel, stroomt de frisse lucht u tegemoet. De 210 accommodaties van dit vakantiepark bevinden zich in een echt natuurpark, op nog geen twee uur rijden van Maastricht. In de omgeving vindt u maar liefst 250 steile hellingen, mooie bossen en een prachtig stuwmeer. U kunt het zich tijdens het wandelen, fietsen of mountainbiken zo moeilijk maken als u zelf wilt. Doet u het liever wat rustiger aan? Werp dan eens een hengel uit in het stuwmeer. Bezoek voor een portie gezelligheid een van de vele leuke dorpjes van de Eifel. Voor wat Italiaanse passie in Duitsland, moet u in Café-Bistro Woods op het vakantiepark zijn. En de kinderen, die trotseren het water in het overdekte zwembad. Rond het park is veel te doen en beleven.
Tip: Check vooraf welk type koffiezetapparaat er in het huisje aanwezig is en neem zelf cupjes mee!

Parken in de buurt

Disclaimer

Hoewel wij de uiterste zorg besteden aan de informatie op deze website, kan deze onjuistheden bevatten of verouderd zijn. Bekijk hier de aktuele informatie op de website van Landal.