Last Minutes Meivakantie

Even ertussenuit in mei? Onze vakantieparken ademen rust en ruimte en zijn daarmee wellicht voor u een fijne plek om nu te verblijven, zeker als u thuis zit zonder tuin of balkon. Even uitrazen in de bossen of op het strand en van de heerlijke voorjaarszon genieten.
 
Uw verblijf willen we natuurlijk zo veilig en zorgeloos mogelijk laten verlopen. Daarom volgen we de laatste ontwikkelingen en nemen we maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Bij de faciliteiten die geopend zijn geven we extra aandacht aan hygiëne. Meer weten? Bekijk dan onze informatiepagina.  
 
Bij Roompot boekt u met een gerust hart. Gaat u op vakantie voor 1 juni, maar gaat het onverhoopt niet door? Dan bent u uw geld natuurlijk niet kwijt. U ontvangt in zo’n geval een recreatievoucher. Daarmee kunt u later alsnog van een heerlijke vakantie genieten. 

Disclaimer

Hoewel wij de uiterste zorg besteden aan de informatie op deze website, kan deze onjuistheden bevatten of verouderd zijn. Bekijk hier de aktuele informatie op de website van Roompot.